Lasta och frakta med din bil

I vissa fall så har vi vår bil för att kunna lasta och frakta olika saker. Det kan vara att vi ska åka ut till lantstället och behöver ta med en del virke för att kunna renovera eller att vi åker till fjälls och behöver packa med både skidor och annat för en veckas vistelse.

En del kanske har så pass stor bil så att allt kan packas in i bagaget. Andra kanske inte har denna möjlighet utan måste skaffa sig ett takräcke för att kunna lasta det man vill ha med sig. Då vill vi tipsa om NorthRack ett otroligt smidigt takräcke som endast väger 1.8 kg. Det är väldigt enkelt att montera på din bil och du kan beställa detta online.

Det är viktigt att vi kan säkra vår last på bästa sätt. Tänk på detta när du ska frakta saker på ditt tak. Med ett takräcke så kan du fästa det som du ska frakta. Så klart så ryms inte hur mycket som helst på ditt bils tak men om det är ett par brädor som du behöver ta med dig till sommarstugan så kan det fungera.

Om det är mer som ska lastas så kanske du ska överväga att antingen få det levererat till ditt lantställe eller så hyr du en släpvagn så du får plats med allt. Men om det är ett par skidor eller annat så kan det fungera utmärkt med ett takräcke från NorthRack.