Se motorsport live

Att se på motorsport live på plats måste vara den ultimata upplevelsen om man har det intresset. Visst kan det vara skoj att se det live på TV men att känna ångorna av drivmedel och vara där det händer är svårslaget.

Om du någon gång skulle få chansen att åka iväg på en sportresa av den digniteten så ska du absolut göra detta. Det finns idag företag som ordnar med både resa, biljetter till arrangemanget och hotellboende. Så det enda du behöver tänka på är att packa din väska och hålla flygtider.

Formel 1

Att uppleva denna fartfyllda sport på plats i Spanien, England, Budapest eller något annat land som arrangerar stora Formel 1 tävlingar är något som den intresserade bara borde göra. Det kan vara svårt att förklara känslan när man befinner sig på plats och får höra hur bilarna varvar upp och publikens jubel när bilarna ger sig iväg.

Moto GP

Redan 1949 så organiserades en tävling som Moto GP och det tävlas i olika klasser. Finns det ett intresse för snabba motorcyklar så är detta helt klart värt att åka iväg och titta på och få uppleva den fart som Moto GP ger. Det har varit mycket fram och tillbaka i de olika klasserna och sedan 2102 så har man gått upp i cylindervolymerna och det som gäller sedan detta år är maximala 1000cc vilket både förare, team och publik är mycket nöjda med.