Spännande artiklar om bilar

För den som är intresserad av bilar och allt som har att göra med motorer finns det runt om på nätet en rad spännande artiklar att läsa.

bilar

Om man är intresserad av hur bilen kanske kommer att se ut i framtiden bör man klicka in på den här artikeln som finns att läsa på Toyotas hemsida. Här kan man läsa om Toyotas konceptbil Fun Vii, vilken visades upp på en bilmässa för ett par år sedan. Det som kanske är mest utmärkande för bilen är att den är uppkopplad och kommunicerar med omvärlden.

En bil som förutom att köra på vägen också går att flyga med i luften kanske låter helt otroligt, men det är faktiskt sant. I Slovakien har nämligen två konstruktörer tagit fram den så kallade Aeromobil Roadable Aircraft, som är en form av sportbil, vilken som sagt även går att flyga med. Farkosten som enligt uppgift ska gå att tanka på vanliga bensinstationer har en räckvidd på 50 mil på vägen och 70 mil i luften.

Vill man läsa fler spännande artiklar om bilar bör man surfa in på sidan: http://www.classicmotor.se/ där man hittar många intressanta reportage om framför allt äldre bilar.