Spännande bilspel på nätet

Om du är ute efter spel med lite drag kan bilspel vara något för dig. Idag finns ett stort utbud av bilrelaterade spel på nätet.

Något du ska tänka på när du vill spela den här typen av spel är att din dators prestanda är tillräckligt hög eftersom spelen annars kan bli för långsamma och du tappar både lusten och tålamodet att spela vidare.

Need for speed är ett av de mest populära bilspelen som finns på marknaden. Nu kan du spela det här fartfyllda spelet som får ditt adrenalin att flöda även online. Du kommer att uppleva extrem fart, takedowns och flykter under tiden som du jagar, flyr eller sätter dit dina kompisar.

Earn to die är ett bilspel med en lite annorlunda design och spelidé. Med hjälp av snygga bilar ska du nämligen döda zombies på så få dagar som möjligt. Om du gillar bilar och har fastnat för serien ”The Walking Dead” kan spelet vara ett bra val för dig.

Vill du spela videoslots och fortfarande hålla dig till biltemat finns bland annat Groovy Sixties som tar dig tillbaka till det sköna 60-talet. Spelet kan du spela på Betsafes casino. Spelet är en retroinspirerad 5-hjuls, 4-raders och 40-linjers videoslot och tar dig tillbaka till ljuva sextiotalet med funktioner som scatter och staplade wilds. Tre eller fler animerade symboler ger dig chansen på freespins med en högsta vinst på 200,000 euro.

Ett annat bilrelaterat spel du kan hitta på Betsafe är det gangsterinspirerade Reel Steel, det är en 5-hjuls, 9-linjers videoslot där wild-symbolen har en 5x-multiplikator på alla vinster och som om inte det räcker finns samma funktion även på freespins där en vinst kan ge upp till 187,000 euro.